Aku rasa, aku cerita. Aku baca, aku cerita.

Monday, April 30, 2012

Fasa seterusnya

In the name of Allah, The Most Gracious, The Most Merciful

Sekejap lagi saya akan bertolak ke Kuala Lumpur untuk memulakan pekerjaan di sana.

Berkemungkinan besar, blog ini akan jarang di'update dan saya akan jarang berblogwalking. Mungkin tidak sekerap seperti selalu. Tapi, jangan risau, kalau anda meninggalkan jejak di blog saya, insyaAllah, saya akan lawat blog anda semula. :)

Agak lama saya menunggu panggilan untuk masuk kerja, dan alhamdulillah, Allah sebaik-baik Perancang, saya akan mula kerja pada bulan depan which is lusa.

Saya berharap, moga Allah melindungi dan merahmati perjalanan hidup saya yang seterusnya ini. Fasa baru dalam kehidupan, insyaAllah, moga Allah permudahkan.

Macam-macam perasaan ada. Bercampur baur. Cuma tak dapat nak explain dengan penulisan.

Doakan kehidupan saya untuk fasa seterusnya ini deh rakan-rakan yang membaca. Moga Allah merahmati kalian.

p/s : Niat berhijrah untuk mencari rezeki halal semoga dapat menabur budi pada kedua orang tua. Lillahi Ta'ala. Rabbi yassir wala tu'assir Ya Kareem.

17 buah fikiran:

ciksukaberangan said... [Reply to comment]

selamat bekerja. moga Allah permudahkan. aaamiin :)

sis92 said... [Reply to comment]

salam..wah dah nak mula keje ye..take care n keje baik2 tau..jangan mengurat bos :P
hee

hazfee said... [Reply to comment]

selamat memulakan kerja. hehe. all the best ye :)

aisya said... [Reply to comment]

gudluck and all the best ye utk ape2 pun yg dibuat.. =)

Botak said... [Reply to comment]

sama seperti kawan² yg lain., bila dah start bekerja bersara dari dunia blog.,
btw., selamat berjaya dengan dunia baru anda.. :D

anNaqia said... [Reply to comment]

ciksukaberangan: terima kasih csb. moga Allah memberkati hidup awak. :)

anNaqia said... [Reply to comment]

sis92: wsalam. yep2, tenkiu sis! haha. mesti xngurat bos punye. :P

anNaqia said... [Reply to comment]

hazfee: tq hazfee. ^__^

anNaqia said... [Reply to comment]

aisya: tq for the wish aisya. ^__^ may Allah bless you.

anNaqia said... [Reply to comment]

@Botak: hehe. blum bersara lagi. ni hiatus period. terima kasih cik botak! :)

Obat Alami Hipertensi said... [Reply to comment]

waw...congrats ya :D

faizah husna said... [Reply to comment]

all the best ..:)
muga kejayaan mengiringi kehidupan awk..^_^

Eyqa Hasnan said... [Reply to comment]

selamat bekerja . take care :)

eLLa n aLia said... [Reply to comment]

selamat berkerja.. yang penting, jaga diri baik2.. :)

anNaqia said... [Reply to comment]

Obat Alami Hipertensi: thank you! :)

anNaqia said... [Reply to comment]

eLLa n aLia: terima kasih atas doa faizah husna. :)

anNaqia said... [Reply to comment]

eLLa n aLia: terima kasih atas pesanan anda. :)

Post a Comment

wanna share something with me? just say it! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...