Aku rasa, aku cerita. Aku baca, aku cerita.

Saturday, January 15, 2011

BMI saye ideal lah!

Weight : 49.2kg
Height : 160cm

Ideal weight range : 48.6 - 64 kg
Your BMI is 19.2
Ideal BMI range : 19-25

Timbang kat Jusco Ipoh tadi.
Naiklah!
Tak kuruslah maknanya.
BMI ideal kot. :)


Shopping sikit.
Tengok wayang sikit.
Makan banyak!
hehe.

Nona : Angah keluar Ipoh ni, berdua ngan Farah. Yang lain keluar ngan gewam sume.
Mak : Owh, kira nak lawan yang lain la ni. Kesiannya keluar ngan Farah je.

haha, mak mak.
Somehow, she's so sporting.
But sometimes, "Blaja sapa abih dulu, duk kalut nak gewe, xdea nak menikmati idup bujey."
Anak mak bukan nak cari gewam la.
Anak mak cari someone steady lah, yang boleh dijadikan life partner untuk plan for the future.
ahaks~
Umur baru 22 dah menggatal ye?
Eh, mak saya kawen umur 21 lah! haha.

Da nak abis blaja ni,
Kat universiti macam takde je nih.
Fokus tahun ni lah kot : Someone steady and serious. (ngeng~)


2 buah fikiran:

mohd khalis farouk Agil said... [Reply to comment]

mmg di takdirkan cantek..sb tu ada berkenan..

anNaqia said... [Reply to comment]

@mohd khalis farouk Agil: haha. alhamdulillah. cantek tu pinjaman. gittewww. :P

Post a Comment

wanna share something with me? just say it! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...