Aku rasa, aku cerita. Aku baca, aku cerita.

Tuesday, April 10, 2012

Maggi Kari Letup kah?

In the name of Allah, The Most Gracious, The Most Merciful

Jemput makan semua! 

Maggi Kari
Dah lama tak makan maggi.
Orang cakap, maggi tak boleh makan selalu, tak elok.
Bukan saya kata. Hihi.
Maggi kari ni kalo tambah telur rebus lagi umph!

p/s : Suka makan ramyun? (ramyun in korea = megi)
p/s/s : Saya guna watermark yang CKJ bagi. Hikhik

21 buah fikiran:

sis92 said... [Reply to comment]

dah lama puasa megi , sekian.

Cik Kay Jue said... [Reply to comment]

wah2.. maggie kari.. memang sodap!.
aset penting tu kalau kat kolej atau universiti..

*p/s : wah2 da guna watermark suda..hehe.. jadi pun transparent.. >_< thanks..

anNaqia said... [Reply to comment]

sis92: good for you babe! :)

anNaqia said... [Reply to comment]

Cik Kay Jue: aah, aset terpenting kat unibesiti dulu.

p/s: hehe. transparent kn? ehe~ it's my pleasure dear. ^__^

Eiqa Almond said... [Reply to comment]

lamee nye laa x makan maggie.. :(
sebab takut nak makan org ckap x elok..

anNaqia said... [Reply to comment]

Eiqa Almond: hehe. tak perlu makan pun sebenarnya. orang yang xde keja macam sy je boleh makan. :P

Eiqa Almond said... [Reply to comment]

@anNaqia: hehehehee pape pun jgn mkan selalu tau.. :)

Eyqa Hasnan said... [Reply to comment]

sedap ! nk2 perut tengah lapar nie --'

Zakaria's daughter said... [Reply to comment]

woot woot.
wa malas nak masak megiii.
lalala

zulhilmi tempoyak said... [Reply to comment]

lagu yuna tu sdp gak kn...sedap sket la dr besa...unik2..

hmmm.. lg satu baru prasan.. cantik jugak google chrome ni kan..sll ad gak pkai mozilla... ad gak pkai opera..tp google ni mcm stail sket..

dekat mana nak beli choki2 ye.. kat seveneleven ada tak..?? pastu kedai mak limah tepi simpang agak2 bukak tak rini. sebab rasa nak beli makanan utk kucing.

tp kan dengar cita. kedai basikal ah chong pon dah jual rojak kan. agak2 sedap x..?? hmm.. teringin lak nak makan..



heeee...


lagipon hmmm... xtau la nk kata apa.. ;p

Iza Teratak Usang said... [Reply to comment]

Assalam..
Baru je kelmarin WHI ketengahkan isu ini "MENU MATI MUDA" = Makanan segera = mati pun segera.
Saya memang tak makan megi dan tak teringin pun nak makan...mungkin tak ada citarasa terhadap megi kot.

aisya said... [Reply to comment]

ni yg terasa nk makan maggie jugak ni.. huhu

Liselle MonCherie said... [Reply to comment]

Maggie~ The students' trusted food :D XD ehehe

anNaqia said... [Reply to comment]

Eiqa Almond: baiklah cik adik! :)

anNaqia said... [Reply to comment]

Eyqa Hasnan: kan? kalo tengah lapar, pastu time tu ade megi je. memang heaven la mkn megi. slurp~ :P

anNaqia said... [Reply to comment]

Zakaria's daughter: lor, lu tak perlu masak, rendam dalam air panas sajo. hikhik. :P

anNaqia said... [Reply to comment]

Iza Teratak Usang: wsalam. hehe. penah dengar tu. jarang2 makan megi. lepas ni, xtau bile plak makan.

baguslah xteringin nak makan megi. :)

anNaqia said... [Reply to comment]

aisya: huhu. megi je cik aisya. sila ke dapur skrg. hehe. ;)

anNaqia said... [Reply to comment]

Liselle MonCherie: yeah, absolutely!:)

Noraida Abdullah said... [Reply to comment]

maggi ! fevret ! :)

anNaqia said... [Reply to comment]

Noraida Abdullah: fevret pun tak boley makan selalu tau. :P

Post a Comment

wanna share something with me? just say it! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...