Aku rasa, aku cerita. Aku baca, aku cerita.

Sunday, April 1, 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

In the name of Allah, The Most Gracious, The Most Merciful

Cik Azura tag saya untuk contest yang dianjurkan oleh Farina Hunny. Contest cantik bertudung.

Tekan banner untuk ke blog Farina Hunny


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

  1. Digalakkan FOLLOW blog Farina
  2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
  3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh
  4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)
  5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya
  6. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .
  7. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH:

First Prize
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::
Second Prize
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
Third Prize
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')



BEST BY : 
30/04/2012 -atau maybe dipanjangkan-


*********
Gambar yang ingin dipertaruhkan ialah seperti di bawah.


Saya nak tag adik-adik manis :



p/s : Thanks Azura for tagging me.
p/s : Agak malu untuk join sebenarnya, tapi layankan je la. :)

11 buah fikiran:

kaishin said... [Reply to comment]

bertudung lebih manis dipandangkan..hehe

selamat ber'contest' ye :)

aisya said... [Reply to comment]

Gudluck! =)

Detective Fiqa said... [Reply to comment]

goodluck! :D

anNaqia said... [Reply to comment]

kaishin: thank you kaishin. :)

anNaqia said... [Reply to comment]

aisya: thank you aisya! :)

anNaqia said... [Reply to comment]

Detective Fiqa: thankyou fiqa! :)

Mizz ErMa said... [Reply to comment]

wa, join contest yer..gud luck okeh! =D

Fiksyida said... [Reply to comment]

thankyou syg tag syida :)
nk join jgk la ;p

anNaqia said... [Reply to comment]

Mizz ErMa: aah,tenkiu erma! ^__^

anNaqia said... [Reply to comment]

Fiksyida: orite. u're welcome dear! :)

Farina Hunny said... [Reply to comment]

:) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

Post a Comment

wanna share something with me? just say it! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...