Aku rasa, aku cerita. Aku baca, aku cerita.

Tuesday, March 27, 2012

Cadangan nama bayi Sop

In the name of Allah, The Most Gracious, The Most Merciful

Semalam saya ke Kuala Lumpur atas urusan rasmi. Jadi tak menjenguk pun blog semalam. Terima kasih rakan-rakan blog atas ucapan hari lahir kepada adik saya. Really appreciate it. :)

So, back to main topic. Hari ini, nak melangsaikan janji dengan Encik Sop untuk menyertai peraduan yang dianjurkannya.


Syarat-syarat penyertaan amatlah mudah. Sila tekan banner di atas untuk keterangan lanjut.

Nama yang saya cadangkan ialah:

Nur Irdina Safiyyah
Cahaya Kehormatan Kami yang Suci
Tarikh tutup : 1 April

p/s : Suka jugak cari nama bayi ni. :)

5 buah fikiran:

cIk JanNah said... [Reply to comment]

sedap.
kamu dah prepare awl2 nie naqiah cari nama baby. hehe

anNaqia said... [Reply to comment]

cIk JanNah: haha. agak la cik jannah. hanya angan-angan semata je cik jannah. :)

sop said... [Reply to comment]

Terima kasih anNaqia atas cadangan nama yang menarik tersebut :)
selamat berjaya yer :)

anNaqia said... [Reply to comment]

sop:sama-sama.

terima kasih jugak. :)

mohd khalis farouk Agil said... [Reply to comment]

:-P

Post a Comment

wanna share something with me? just say it! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...