Aku rasa, aku cerita. Aku baca, aku cerita.

Friday, July 16, 2010

last moment of grieving

berharap sgt la, ini the last moment of grieving. haih~

fakta : pernah menyukai seseorang for 9 years dan masih menyukainya sehingga saat ini.
perasaan ni, bkn lah kata, 9 thn dk ingt kt dia je.
penah blaja sesame, then lost contact, and then meet again.
tp, when we met again, aku masih rs yg sama.
kira 9 thn tu perasaan tu ada, tp senyap nun jauh d sana mcm mutiara d dasar laut. cewah~
haiyyaaaaaa~~~~~

rs mcm xley buang perasaan ni. hadoih~ :(

kalo bertepuk dua belah tgn, bunyik.
mslhnye, nk angkat tgn utk tepuk pn xde ni.

sedih weh.
cmne la blh jadi setia gile ni.
buleh jd gile bayang.
parah.
mmg sgt parah.

9 thn blh suka dia, mungken 9 thn jgk la nk amek masa utk lupakan dia.
cmne eh nk lupakan dia ni?
ade solusi x? tolom2~
sy plu lupakan dia.
dia bukan milikku.
T____T

apela yg spesel sgt awk ni eh?

21 buah fikiran:

NurulAinWASI said... [Reply to comment]

dear, adakah org yang same mase sekolah dahulu?

eheeeemmmmmm.
kalau gitu saya dapat agak lah sape!
hihi

RinG said... [Reply to comment]

9 years ago means 2001=form 1? jeng jeng jeng!

anNaqia said... [Reply to comment]

haiyya,
korang ni,
org suh bg solusi,
bkn mengorek.
huhu.

ain, yep~!
(bia la xtau btul ke dop tekaan ain)

amir,
jeng ape nye.
wahahah~

-atiQah- said... [Reply to comment]

naqiah...jgn gini..
cuba buang perasaan tu.. :-)

insyaAllah naqiah, satu hari nanti perasaan ni akan hlg, dan akan jumpa seseorg yg betul2 sesuai..dan oghe hrp naqiah akan jmpa yg betul2 sesuai dlm masa terdekat, oghe xse naqiah duk ingat ke dia berthn2 lagi.. :-(

pasti akan jumpa..pasti! :-)

-atiQah- said... [Reply to comment]

hahahahaha..lucu amir..

RinG said... [Reply to comment]

uish, ni gossip mano ni terlepas ni? hahaha update lagi, update lagi story! kot2 kawe bleh tolong ko, kawe suko bena match matching ni. hahaha

anNaqia said... [Reply to comment]

tqah, :(
tgh berusaha mencuba utk buwe prasae ni. aaaa.
mungken blo jupo ore lain ore ok kot.
mslhnyo, lagu mn nk jupo ore laen, kalo ati dk kt dia lg. wahah~
gilo. siyes gilo. :(

amir,
aih, sejak bilo tuka profession jd paparazi ni?
ni ado saem dk cr gewam, mau? meh2 nk pkenal. haha.

Anonymous said... [Reply to comment]

parop dh demo ni naqiah. sapo2? meh nk tolong meh. haha.

kawe xsei lagi cari gewe, kawe budok2 lg

-RinG-

anNaqia said... [Reply to comment]

eh,
nk tlg lagu mano nyo.

"mslhnye, nk angkat tgn utk tepuk pn xde ni."

ayt d ats sudah terang lg bsuluh dgn spotlite lg.
haish~

cu bg solusi utk mhilangkn perasaan ni. >.<"

-atiQah- said... [Reply to comment]

ada caranya naqiah..semonyo atah diri naqiah..
naqiah bleh buang perasae tu..cayolah..hehe..

gini, naqiah sebenarnya trikat dengan perasae dulu..dlm fikiran naqiah, dio org hok naqiah minat dulu..org hok plg baik, org hok buat naqiah jatuh hati..

tapi, dio hok loni, sgt berbeza dgn dio hok 9thn lepas..dia bkn org hok sama naqiah minat dulu..naqiah buleh kuatkan semangat naqiah, kata ke diri naqiah dio bkn supo dulu..kebaikan dio dulu hilang doh..jadi, perasaan naqiah akan hlg sket demi sket.. :-)

(hehehe..xtau gapo oghe ngarut ni..tp xtau naqiah pehe dop.. :-p haha..oghe pehe naqiah raso..oghe penah alami berthn2 dulu..hehehe.. :'>)

anNaqia said... [Reply to comment]

hm, look at the bad side of him. okeh! ore cubo.
ore memey rs terikat ko dia jh.
ore rs mcm ado dua palo,
ore ado suko ore lain,
tp hati masih ko dia.
haha.
mcm lidah bcabang dua jh.
sadis.
perasaan ni mcm bmusim,
sumtime xrs,
sumtime rs gile2.
tp hk sllunya, rs gile2 tu la.
hehe.
hm, maybe sbb byk masa free kot.

sdih la kea,
kalo xdop jodoh sungguh. :((
kne kuatkn ati ni.
waa, ni sero po nk nikoh cpt2~

RinG said... [Reply to comment]

the truth is demo sunyi bena. kawe sajes buat ektiviti banyok seperti main pc game, psp, wii (sedak jgk nih),beli set guitar hero ko, join grup hok xsabit nga ngaji ko, ado keto dh deh? anggap la keto tu gewe demo, g lumba haram. kawe oyat ni sbb kawe buat gini

anNaqia said... [Reply to comment]

em, betul la tu kot. kne cri hobi.
haih.
:(
ok, rs sedih menjalari.

NurulAinWASI said... [Reply to comment]

jgn sedih2 ain sokong gapo hok tiqah oyak tu. ain sero btol doh tekaan ain. hehehe :) zaman2 sekolah dulu meme lah best kito kea share samo2 dulu hehehe

jangan sedih and try to forget him. make yourself busy :) insyaAllah okay jah :)

anNaqia said... [Reply to comment]

insyaAllah, ore akn membizikan diri. nk wat keto jd gewe tu xreti la plop. hehe.

doakan des kwn2.
moga ati xserapuh tisu. huhu.

-atiQah- said... [Reply to comment]

btul..naqiah keno cari hobi..
buat bendo hok naqiah raso enjoy..
jdi naqiah tok rasa ingat ke dia..

masa tiba2 ada rasa ingat ke dio tuh, naqiah msglah oghe...time2 gitu naqiah mmg perlukan seseorg wi kata2 smangat ke naqiah..

seriuosly naqiah mcm oghe hok 3 thn lps..xpasal2 duk tringat, duk nangis soghe..hehe..tp, mujur eili sokmo ado..tiap kali perasaan sedih tu mari, oghe msg ke eili..kata2 eili bleh wat oghe raso semangat jah..hehe..

tp, bendo hok btul2 oghe buat, ingat perangai2 buruk dio (bukan nok memburukkan dio, tp utk mengikis perasae kito) jadi kite akan rasa, kite lgsung xrugi bila xdop jodoh dgn dio.. ;-)

hehe..tringat hok ain kato..zaman skoloh dulu semo kite crito..sharing2..bdk pompuan so kls tau admirer kito masing2..sgt rapat dulu..huhu..rindunyaaa.. :-(

NurulAinWASI said... [Reply to comment]

heheheheheh :) ain pun ado jugok benarnyoo.
hahaha ingt lagi dop sapo? hihihi
loni pun contact jugok. tp benarnyo kea ain kecewa jugok bile tahu dio pun ado ore lain. tp nok wtgano. biarkan sahaja. we have to move on! heheh :)

-atiQah- said... [Reply to comment]

ain..serius? contact lagi dgn dio?
gano bleh contact?

S..betul dih? oghe ingat lagi, dlm geng2 kito setiap org ado admire masing2..tp, xsangka kekal sampai besar..setia hbs sep2 kito dulu..hehe.. ;)

anNaqia said... [Reply to comment]

ain! ni yg mn satu? hehe
we need to move on! ^__^

tqah, tq sgt2! :)
ore rs better lonim.
xrugi pn xdpt sapo2. yg penting idup ore bhagia.

ore pn xtau bkpo jd sesetia nih. wahah. setia sapa tseksa jiwa sdiri. hehe

syesly, ore rindukn ukhuwah dlu. benda2 gni wat ore lg saye saim2 ore.

mohd khalis farouk Agil said... [Reply to comment]

igt lg ke kt si dia?:-)

anNaqia said... [Reply to comment]

@mohd khalis farouk Agil: insyaAllah sudah tiada. :)

Post a Comment

wanna share something with me? just say it! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...